Malzemeler
2 yumurta
1,5 türk kahvesi fincanı şeker
1,5 kahve fincanı süt
1 kahve fincanı sıvıyağ
1,5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı un
Yarım paket kabartma tozu
Kreması için
200 ml krema
Bir paket toz krem şanti
1 damla limon
Öncelikle krema malzemeleri mikserle yüksek devirde çırpılır ve koyu kıvama gelince soğuması için buzdolabına kaldırılır.Kek için yumurta ve şeker krema kıvamına gelene kadar çırpılır.Sonra diğer malzemelerde eklenip kekimizi yağlı kağıt serilmiş tepsiye döküyoruz.Ben dikdörtgen borcamdan yaptım kekim birazcık daha kalın oldu.180 derecelik fırında 14-15 dk pişiriyoruz.ilk 7 dk da fırının kapağını açıp kapatın ki kekin ortası kabarmasın.Dilimlerinizi istediğiniz şekilde kesin ve 2 dilimin arasına kremasını sürün ,mutlaka dolapta 2-3 saat dinlendikten sonra servis yapın.Bu tarifin kek hamuru pamuk gibi oluyor çok beğeneceksiniz..Afiyet olsun